Dagligdagen

Jeg arbejder ud fra at give børnene en tryg hverdag med udfordringer og udvikling. Hverdagen bliver tilpasset hvert enkelt barn, så dette får muligheden for at udvikle sig ud fra sine egne behov og i sit eget tempo, men samtidig indgår i en gruppe.

Jeg holder meget af at være ude og vi går ofte en tur og leger i gården. Vi tager indimellem en tur på legepladsen, på boldbanen eller i mindeparken.

Vi synger og bruger rekvisitter, musikinstrumenter og siger rim og remser. Vi lytter, danser og tumler til al slags musik og får musikken ind over mange af de ting vi gør i dagligdagen.

Vi mødes med kollegaer og deres børn, går til sang og musik og besøger børnehaven. 

Vi mødes i hallen med andre kollegaer til motorik og leg.

Jeg har en el-lad cykel, som både børnene og jeg nyder og cykle ture på. Den hjælper os med at komme ud og opleve naturen rundt omkring vores lille by.

Jeg arbejder med både læringsmljø og læreplaner.

Vi spiser en sund og varieret kost. Vi bager, hygger os omkring maden, og der tilbydes varm mad indimellem. Der tilbydes vand og mælk.
Vi er fælles om at dække bordet og synger Tak for mad sang. 

Specialkost medbringes selv.

Børn finder tryghed i rutiner, fordi det skaber genkendelighed og forudsigelighed. 

Vores hverdag er planlagt ud fra den børnegruppe som nu er her hos mig. Det kan svinge meget, om det er en energisk gruppe som har fuld fart over feltet eller om det er en mere rolig gruppe som trives bedre med ro på.

Min private pasningsordning er godkendt af Slagelse kommune, der er anmeldte og uanmeldte besøg med en tilsynsførende pædagog fra kommunen .